RO ANGRO
Cont 0

Termeni și condiții generale

Comanda pe site-ul roangro.ro presupune acordul dumneavoastră, în concordanța cu termenii și condițiile, descrise mai jos.

Condiții de utilizare

  1. Utilizarea site-ului, inclusiv accesul, navigarea și efectuarea cumpărăturilor de pe prezentul site, reprezintă o acceptare tacită de a se respecta termenii și condițiile stipulate în prezentul document.
  2. Administratorul site-lui roangro.ro își păstrează dreptul de a modifica în orice moment acesta convenție, fără o notificare prealabilă către persoanele ce urmează să-l utilizeze, denumite în cele ce urmează "utilizatori".
  3. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciului, în vederea informării acestora în orice moment.
  4. Ne păstrăm dreptul de a modifica în orice moment structura, interfața fiecărei pagini și produsele expuse, fără o notificare prealabilă.

Utilizatorul are dreptul de a renunța în scris la comanda, fără a datora penalități și fără a indica vreun motiv, în termen de 10 (zece) zile de la primirea produsului. Administratorul va depune eforturi permanente de a menține corecte informațiile pe site, dar uneori acestea pot conține inexactități (specificații sau prețuri ale produselor, modificări din partea producătorului fără notificare, sau erori tehnice).

Clienții vor fi informați cu privire la produsele pe care le-au comandat dar nu sunt disponibile momentan, dacă pot fi puse la dispoziție și în cât timp vor fi livrate. Informările vor fi transmise prin poștă electronică sau telefon.

Informațiile pe care dumneavoastră le oferiți site-lui vor fi folosite doar în scopurile în care au fost solicitate și anume, prelucrarea comenzilor, în conformitate cu legislația în vigoare. Noi nu oferim informații prin e-mail terțelor persoane, nu promovăm spam-ul și nu divulgăm date cu caracter personal, puse la dispoziție din partea clienților noștri, fără acordul expres al acestora. Site-ul roangro.ro impune clienților săi să folosească poșta electronică. Site-ul se obligă să respecte drepturile, conform Legii comerțului electronic, și să apere datele cu caracter personal ale utilizatorilor săi.

Societatea garantează siguranța și integritatea sistemului informatic al acesteia. Aceasta informație va fi folosită doar de către site, în vederea trimiterii confirmărilor către utilizatori, trimiterii ofertelor speciale, promoții etc., doar cu acceptul prealabil al clienților.

Preturile pe site sunt cu TVA inclus.

Utilizatorii își înțeleg drepturile cu privire la proprietatea intelectuală, iar societatea nu va divulga în fața terțelor persoane sau spre publicul larg (prin internet sau media), nicio parte din informațiile primite prin intermediul site-ului.

În cazul unor litigii, mai întâi se va încerca rezolvarea acestora cu acordul părților, iar dacă acest lucru nu este posibil, litigiul va fi înaintat către instanță, în conformitate cu legislația română în vigoare.